facebook tracking
Tillbaka

REKRYTERING

Vi rekryterar inom följande områden: 

  • Ekonomi och administration
  • Logistik och inköp
  • Försäljning
  • VD och chefer
  • Ingenjörer och konstruktörer

Vi säkerställer att du som kund får den bästa vägledning och stöttning vid en rekryteringsprocess. Vi erbjuder dig erfarenhet, kunskap och branschvana vilket leder till att du och ditt företag lyckas attrahera de bästa kandidaterna på marknaden.

Vår rekryteringsprocess börjar med att vi tillsammans med dig som kund identifierar vilka personliga egenskaper och kompetenser som är viktiga för tjänsten. Kompetenser, formella kvalifikationer och teknisk kompetens utgör sedan den kravprofil som löper som en röd tråd genom hela vår rekryterings-process. Under rekryteringsprocessens gång får du löpande information om uppdragets status och du bestämmer själv hur delaktig du vill vara i rekryteringsprocessen.rekrytering.png
TESTER
Med hjälp av våra arbetspsykologiska verktyg kan vi förbättra träffsäkerheten i era rekryteringar och effektivisera rekryteringsprocessen. Resultatet blir en bättre kandidatupplevelse med ett starkare arbetsgivarvarumärke som följd. Vi är utbildade, certifierade och erfarna användare i följande personlighetsanalyser och kognitiva tester.

Kontakta Martin Öhr på martin.ohr@pemapeople.se / 0765-461018, för mer information

 

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor