facebook tracking

GOD BEMANNING

Vi tror på människor och är övertygade om att det gynnar alla om människor bedöms utifrån sin karaktär och sin prestation, och inget annat. Vi vill att alla skall få samma chans i arbetslivet

I VÅR MODELL ÄR ALLA VINNARE

Vi hittar guldkornen som du ännu inte kunnat vaska fram själv och erbjuder kompetensen till er! Ni får kompetent och motiverad arbetskraft samtidigt som ni bidrar till ett bättre samhälle. Människor som verkligen bara behöver lite hjälp på vägen men som sedan skiner själva när de väl får chansen att visa upp sig!

God_Bemanning_logo.png

PERSONALUTHYRNING

Uthyrning i upp till sex månader enligt överenskommet timpris, under den här perioden tar vi hela arbetsgivaransvaret. Sedan ser vi gärna att samarbetsföretaget tar över anställningen, helt utan kostnad.

 

REKRYTERING

Vi rekryterar personal till nya medarbetare till er mot överenskommet pris.

OM OSS

God bemanning är ett CSR-bolag (Corporate Social Responsibilty), vilket innebär att vi tycker att det är viktigt att aktörer i det privata näringslivet är med och tar ansvar för att bidra till att lösa samhällsproblem. Matchningsproblematiken på den svenska arbetsmarknaden är ett sådant problem. Vi vet också att det är möjligt att göra det utan att det påverkar produktivitet och/eller lönsamhet på ett negativt sätt, vi ser tvärtom att det ger möjlighet att öka både produktivitet/lönsamhet, för oss, våra medarbetare och för våra kunder. Vi vill att alla ska vara vinnare i de affärer vi sätter upp, våra kunder, våra konsulter och samhället.

God Bemanning är sprungen ur insikten om att arbetsmarknaden i Sverige kan fungera bättre, och vi vill vara med och bidra till att lösa de knutar som vi ser. Med vår erfarenhet av att arbeta med och träffa arbetssökande kan vi se att det är många fantastiska människor som aldrig riktigt får en chans, samtidigt som vi har arbetsbrist i många branscher i Sverige.

För att hitta våra medarbetare samarbetar vi med olika företag, studieförbund och utbildningsanordnare som arbetar med människor som söker jobb. Vi får där kontakt med individer som tillhör de samhällsgrupper som av olika anledningar har svårt att komma in på arbetsmarknaden, men som i grunden har bra kompetens och potential.

På God bemanning utgår vi ifrån individens vilja och kompetens och kan på så sätt erbjuda kompetent och motiverad arbetskraft inom olika områden, men framförallt inom olika bristyrken.

Vi hittar guldkornen som du ännu inte kunnat vaska fram själv och erbjuder kompetensen till er.

Bemanning.png

 

FAKTA


  • Kollektivavtal och avtalsenliga villkor för alla medarbetare

  • Auktoriserat bemanningsföretag

  • God Bemanning AB är ett helägt dotterbolag till Pema Sweden AB. Pema köpte God Bemanning 2015 som ett led i sitt CSR-arbete.

KONTAKTA OSS

God Bemanning drivs av Pema Sweden AB. Kontaktperson är VD Tassos Karamouzis

076-3145230

tassos.karamouzis@jobandtalent.com

SAMARBETSPARTNERS

För att hitta våra medarbetare samarbetar vi med fotbollsföreningar, jobbcoacher och studieförbund som träffar arbetssökande som av olika anledningar har svårt att komma in på arbetsmarknaden. Innan kandidaterna kommer till oss arbetar våra samarbetspartners tillsammans med dem under en lång period och känner väl till våra kandidaters kompetens, styrkor och egenskaper.

God bemanning är en del av koncernen Pema Sweden AB. Läs mer på pemapeople.se.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor