facebook tracking

Juli Värdebyggare

Stort grattis till Bilalj Rezak som får utmärkelsen som juli värdebyggare!

Vi på Dygnet Runt Städ har sedan en tid tillbaka hyrt in medarbetaren Bilalj Rezak från PEMA People. Bilalj är en människa som har en hög yrkesstolthet och en stor vilja att leverera ett bra slutresultat till våra kunder. Bara för att förklara hur stor denna vilja är så vill jag berätta en kortare anekdot.

För några veckor sedan hade vi en kund som ringde till oss med panik i rösten han förklarade att de behövde hjälp omgående. Kunden förklarade att de behövde få städat av en toalett. Bilalj som för tillfället hade tid över på sitt schema blev skickad på uppdraget. När han kommer fram till arbetsplatsen med arbetsledare uppdraggade det sig att kundens panik var helt befogad. Det hade nämligen blivit baksug i avloppet och hela toaletten från topp till tå var täckt i avloppsvatten och avföring. Detta är inget vår personal vanligen gör då detta faller inom ramen för saneringsarbete, men Bilalj sa ”Jag fixar det”. Efter att han fått på sig en helkroppsdräkt och ett par stövlar satte han igång, och tur var detta. Personen vars lägenhet detta var skulle nämligen komma hem samma kväll.

Detta är en av många anledningar till att vi är oerhört nöjda med Bilalj. Han må vara inhyrd från PEMA, men vi har alltid sett honom som en av oss!Bilalj Rezak Juli.jpg

 

AKTUELLA JOBB

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor