Ett fullsortiments bemanningsföretag.
Pema People är inget vanligt bemanningsföretag. Vi startade nämligen redan 1997, vilket är snudd på förhistorisk tid i vår bransch i Sverige. Trots det är vi ett av de mest nytänkande. Det tar sig bland annat uttryck i att vi ständigt utmanar oss själva och söker nya lösningar. Till exempel var vi bland de första att ta hjälp av mobil IT för att underlätta livet för både vår personal och våra kunder. Idag är Pema People ett fullsortiments bemanningsföretag inom såväl kollektiv- som tjänstemannaområdet, och vi slipar ständigt på nya verktyg för framtiden.

Experter på bemanning och personal.
Det som utmärker oss mest är nog vårt engagemang i kunden och omtanken om vår personal. Vår vision säger egentligen allt: ”Vi vill vara branschens bästa arbetsgivare” – den ledande experten på bemanning och personal. Det är så vi vill göra skillnad. Vi är nämligen säkra på att kvalitet och kontinuitet lönar sig i längden. Både för våra medarbetare och för våra kunder.

Ett företag i ständig utveckling.
Året var 1997. Två unga killar i Norrköping, lantbrukaren Magnus Andersson och ekonomen Pär Eriksson var kompisar. Båda behövde jobb. Lösningen? De hyrde ut sig själva som arbetskraft till Arla Foods. Kort därpå träffade de en arbetslös svetsare. Till honom ordnade man också ett uppdrag. Och på den vägen är det.
2002 och 2003 utsågs PEMA People AB (då hette vi Pema Arbetskraft AB) till årets Supergasell av DI och årets Gasell i Östergötland.
I dag är PEMA People ca 700 medarbetare med verksamhet i Norrköping, Nyköping, Örebro, Västerås, Stockholm, Göteborg, Södertälje och Helsingborg. 
Grundarna är fortfarande tillika huvudägare men bolaget är numera tjänstemannastyrt. Deras och Pema Peoples drivkraft är glasklar: ”Att ständigt utvecklas med och för våra kunder, och att alltid leverera bästa affärsnyttan”.